Palveleva nuohousliike nuohoaa hormit ja tulisijat

Nuohouspalvelut Hyvinkään alueella

Saat meiltä kattavat nuohouspalvelut: suoritamme savuhormien ja tulisijojen nuohouksia ja tarkastuksia sekä keskuslämmityskattiloiden sopimuspuhdistuksia. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaniemme kautta hormien korjauksia ja metallisia sadesuojia . Yhteistyökumppaneidemme kautta saatte vaivattomasti piipunpään metalliset sadesuojat valmistettuina haluamastanne materiaalista.

Nuohous on ennaltaehkäisevää palontorjuntatyötä; nuohooja huolehtii paloturvallisuudesta nuohoamalla savuhormit ja tulisijat. Lisäksi nuohooja tarkastaa käynnillään katon kulkutiet, tulisijojen ja hormien suojaetäisyydet sekä ilmoittaa havaitsemistaan vioista kiinteistön omistajalle ja paloviranomaiselle. Nuohoojalta saa myös opastusta tulisijan käyttöön.

Varmistathan nuohoojiemme työturvallisuuden

Nuohoukset tulee suorittaa kerran vuodessa pienkiinteistöissä sekä ympäri vuoden käytössä olevissa vapaa-ajan asunnoissa sekä kolmen vuoden välein kesäaikaan käytössä olevissa vapaa-ajan asunnoissa.

Keski-Uudenmaan alueella on nuohoustoiminta vapautettu 1.1.2015 lähtien. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että asiakkaat voivat tilata työn alueella toimivilta nuohousalan yrittäjiltä, kunnasta riippumatta. Työn suorittavalta nuohoojalta vaaditaan minimissään nuohoojan ammattitutkinto, pätevyyden voi tarkistaa Nuohousalan Keskusliitosta www.nuohoojat.fi